Căutarea globală nu este permisă
Salt la conţinutul principal
Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite desfășurate pe platforma de e-larning a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, ȘcoalaFDVDR. Înscrierea se poate realiza prin completarea formularului de mai jos. 
Copiii și tinerii din întreaga țară, din Republica Moldova, dar și din Diaspora, care își doresc să facă performanță, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”. O altfel de școală online, transformată într-o experientă creativă și inovatoare!
Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.
Portofoliul de cursuri acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor și tinerilor care participă la acest program.
Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educational, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.
Până în prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
CALENDARUL EVENIMENTELOR
11 – 31 ianuarie – Perioada de înscrieri
1 – 4 februarie – Perioada de testări și evaluări
5 februarie – Afișarea listelor celor admiși și comunicarea programului 
8 februarie – Începerea noilor cursuri
Listă cursuri noi la ”ȘcoalaFDVDR”:
Prezentare_Curs Biologie pentru copii
Prezentare_Curs Informatică
Prezentare_Curs Matematică
Prezentare Curs Libertatea în drepturi
Prezentare Curs de Grafică Digitală
Prezentare_Curs Economy Learn & Go
Prezentare Curs de Jurnalism de Televiziune
Prezentare Curs Inteligență Artificială
Prezentare Curs Growth Mindset
Prezentare Curs Programare în limbajul Scratch
Prezentare Curs de Consiliere și orientare în carieră
Prezentare_Curs Comunicare și Personal Branding
Prezentare Curs Creative Writing
Prezentare Curs WEB DESIGN
Prezentare_Curs Public Speaking


Înscrieri aicihttps://forms.gle/CDeuxnXVamvd4gYx7

  • Partajează

Opinii

Afișează comentariile
1 2