Căutarea globală nu este permisă
Salt la conţinutul principal
Conferința Internațională ”EDUCATORS”

Conferința Internațională ”EDUCATORS”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, pe 20 mai a.c., începând cu ora 18:00, prima ediție a Conferinței Internaționale ”EDUCATORS”. Este primul eveniment din România dedicat învățării socio-emoționale în procesul educațional. Conferința se adresează formatorilor, specialiștilor și actorilor cheie din domeniul educației, responsabili de crearea unui cadru de învațare socio-emoțională pentru copii și tineri.


Tema primei ediții a conferinței este ”Importanța educației socio-emoționale în procesul de învățare”.


VIZIONEAZA AICI


Conferința Internațională „EDUCATORS” își propune să ofere cadrelor didactice, specialiștilor, cercetătorilor, psihologilor, părinților, directorilor educaționali, cadrelor universitare, studenților, etc. un suport real în ceea ce privește integrarea învățării socio-emoționale în procesul educațional.
Speakerii conferintei sunt experti în Social Emotional Learning (SEL) și, împreună cu invitații lor, vor explora tema conferinței, din perspective diferite. Aceștia vor prezenta rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.
Învățarea socio-emotionala (SEL) oferă contextul de care este nevoie pentru a produce o schimbare reală în învățâmântul românesc. Acest tip de educație are un impact benefic nu doar în managementul clasei și în calitatea învățării și actului educațional, ci și pe parcursul întregii vieți.
Partenerii acestui eveniment sunt: Centrul de Carte Străină Fischer International, Walnut Wisdom, MGT Educațional și Yealink.


  • Partajează

Opinii

Afișează comentariile