Căutarea globală nu este permisă
Salt la conţinutul principal

42 Categorii de cursuri

STEM

Dezvoltă-ți pasiune pentru științele exacte! Află cum îți poți dezvolta gândirea critică, abilitățile organizatorice, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor, printr-o serie de activități special concepute pentru a face posibilă educaţia prin joc și familiarizarea cu concepte din sfera STEM.

Comunicare


Dai și primești! Actul de a face anumite lucruri comune se realizează prin schimbul de gânduri, idei și sentimente. Descoperă și tu sensul cuvintelor, sunetelor, gesturilor, expresiilor, simbolurilor și contextului folosite în comunicare.Arte

Știai că practicarea oricărei forme de artă aduce cu sine dobândirea de noi aptitudini? Descoperă-ți noi pasiuni! Dezvoltă-ți  simțul artistic, spiritul de observație, creativitatea, curajul de exprimare și încrederea de sine! Descoperă artistul din tine!


Cultură generală


Eşti o persoană curioasă din fire ? Ai vrea să ştii mai multe despre oameni şi locuri? Te preocupă ce se întâmplă în jurul tău, dar și cum au fost create lucrurile care au schimbat lumea? Atunci, ai ajuns acolo unde aveai nevoie!


Limbi străine

Te invităm într-o aventură de învățare și explorare a diferitelor limbi străine, într-un mod provocator și inedit!  Rezultatul? Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare și capacitatea de argumentare, vei înțelege mai ușor diferite sensuri și nuanțe, îți vei îmbogăți vocabularul și creativitatea lingvistică.

3 Categorii de cursuri
Vizualizați toate cursurile
Dezvoltare personală

Activează-ți resursele interioare pentru a  învăţa să te înţelegi şi să îi înţeleagi și pe cei din jur mai bine. Descoperă resursele necesare pentru a face facă situațiilor dificile cu care te confrunți. Află mai multe despre tine și despre cum poți fi valorizat pentru ceea ce ești!