Salt la conţinutul principal

24 Categorii de cursuri

STEM

Dezvoltă-ți pasiune pentru științele exacte! Află cum îți poți dezvolta gândirea critică, abilitățile organizatorice, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor, printr-o serie de activități special concepute pentru a face posibilă educaţia prin joc și familiarizarea cu concepte din sfera STEM.

Comunicare

Dai și primești! Actul de a face anumite lucruri comune se realizează prin schimbul de gânduri, idei și sentimente. Descoperă și tu sensul cuvintelor, sunetelor, gesturilor, expresiilor, simbolurilor și contextului folosite în comunicare.


Arte

Știai că practicarea oricărei forme de artă aduce cu sine dobândirea de noi aptitudini? Descoperă-ți noi pasiuni! Dezvoltă-ți  simțul artistic, spiritul de observație, creativitatea, curajul de exprimare și încrederea de sine! Descoperă artistul din tine!


Cultura generala


Eşti o persoană curioasă din fire ? Ai vrea să ştii mai multe despre oameni şi locuri? Te preocupă ce se întâmplă în jurul tău, dar și cum au fost create lucrurile care au schimbat lumea? Atunci, ai ajuns acolo unde aveai nevoie!


Limba engleza

Te invităm într-o aventură de învățare și explorare a limbii engleze, într-un mod provocator și inedit!  Rezultatul? Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare și capacitatea de argumentare, vei înțelege mai ușor diferite sensuri și nuanțe, îți vei îmbogăți vocabularul și creativitatea lingvistică.

Dezvoltare personala

Activează-ți resursele interioare pentru a  învăţa să te înţelegi şi să îi înţeleagi și pe cei din jur mai bine. Descoperă resursele necesare pentru a face facă situațiilor dificile cu care te confrunți. Află mai multe despre tine și despre cum poți fi valorizat pentru ceea ce ești!

3 Categorii de cursuri
Vizualizați toate cursurile